0

I have a radeon 9550 and Windos Xp, when i run dxdiag this appear:
DxDiag Notes
Display Tab 1: No problems found. Direct3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer.
Display Tab 2: No problems found. Direct3D functionality not available. You should verify that the driver is a final version from the hardware manufacturer.

Display Devices
---------------
Card name: RADEON 9550
Manufacturer: ATI Technologies Inc.
Chip type: ATI display adapter AGP (0x4153)
DAC type: Internal DAC(400MHz)
Device Key: Enum\PCI\VEN_1002&DEV_4153&SUBSYS_200217EE&REV_00
Display Memory: n/a
Current Mode: 1024 x 768 (32 bit) (60Hz)
Monitor: Plug and Play Monitor
Monitor Max Res: 1600,1200
Driver Name: ati2dvag.dll
Driver Version: 6.14.0010.6553 (English)
DDI Version: unknown
Driver Attributes: Final Retail
Driver Date/Size: 6/28/2005 15:02:16, 232960 bytes
WHQL Logo'd: Yes
WHQL Date Stamp: n/a
VDD: n/a
Mini VDD: ati2mtag.sys
Mini VDD Date: 9/26/2006 20:50:05, 1754624 bytes
Registry: OK
DDraw Status: Not Available
D3D Status: Not Available
AGP Status: Not Available
what is happening? thanks

2
Contributors
1
Reply
2
Views
10 Years
Discussion Span
Last Post by goldeagle2005
0

Check Device manager and make sure that the Display Drivers are installed properly and that no devices have a yello exclamation mark or question mark next to them. Just to be sure, download the latest Catalyst drivers from ATI's web site and install those to see if the issue is resolved

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.