0

when i open internet explorer i always get page cannot be displayed. i press refresh and it opens - then some pages will open while others give me the same message. i have windows xp and am on dsl modem. i have deleted temp files and have run spybot - still no help. i tried adaware but then it said it was connected to the internet but couldnt open any pages or my email. can anyone help me?
thanks

5
Contributors
4
Replies
5
Views
12 Years
Discussion Span
Last Post by WWW.NEWBID.NET
0

The status bar for web pages, when maximized is down by the start button. Pay close attention to what's going on there. Gives a lot of info.
Something I have just recently done, because I got sick and tired of spyware, is switch to Firefox. http://www.mozilla.org/products/firefox/
Basically all spyware is aimed at Internet Explorer. Don't use Internet Explorer and you don't get spyware.
The switch seemed a bid goofy at first but once you discover the extensions, add ons and themes, it is so much better .... and safer.

0

HI,

I have also just started having this problem. I am seraching for a solution also. It also causes webapplications to fail like launching a movie or audio file from a new website. I can't refresh this function so it fails. All sites are accesible by hitting refresh. I have also got another problem at the same time in windows MCE that might be related. I have been told to make sure my time and date settings are correct. Have yet to try out. I'll keep you posted.

thanks

Alan

when i open internet explorer i always get page cannot be displayed. i press refresh and it opens - then some pages will open while others give me the same message. i have windows xp and am on dsl modem. i have deleted temp files and have run spybot - still no help. i tried adaware but then it said it was connected to the internet but couldnt open any pages or my email. can anyone help me?
thanks

0

Try the following: Go to start, choose Run, type cmd. In the black box that shows up type the following: netsh winsock reset catalog .
Restart your computer,

0

when i open internet explorer i always get page cannot be displayed. i press refresh and it opens - then some pages will open while others give me the same message. i have windows xp and am on dsl modem. i have deleted temp files and have run spybot - still no help. i tried adaware but then it said it was connected to the internet but couldnt open any pages or my email. can anyone help me?
thanks

It was driving me crazy also , except I used mostly Firefox. In advanced settings on IE , I just clicked restore defaults and IE and Fox have stopped having the problem........I hope it stays that way.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.