0

Hi All,
I am facing problem with my laptop Dell inspiron 6000, Operating system WinXP.

On 5th Feb 2006, I had installed 2 softwares from the internet.

Softwares are Burn4free
SetupanyDVD5847

That time it went fine.

When i used my laptop on 7th Feb 2006, i was not able to boot/start it... When I pressed the start button , some indicator blinked and also NUM lock blinked for 2-3 seconds but nothing came on the screen...

Then i unplugged the battery and again plugged it.. the system got booted but with one message that 'System is facing some problem because of some recent software installation'. It happened twice.

Then i un-installed both the softwares and restarted the system.. It went fine but again with the same message..

Now when ever i have to start ( boot) the system , I have to i unplug the battery and again plug it ....I am also using the battery charger...

I called the Dell service center on 27th Feb 2006.. They advised me to use the last Good Configuration by pressing F8. I did that but of no help.

When i tried to boot it on 1st March , same problem came. Then I again called Dell Service centre on 04th March 2006..they advised me to unplug the battery and press the start button for 20-30 seconds (to dissipate the static charge).

When i restarted in the evening same day ( 04th March 2006), it went fine but i started it next day evening (5th March 2006) , but it did not boot up...

Does any one is having any idea about this problem? Is it because of some virus or because of some hardware problem?

Any help on this issue will be appreciated...
Thanks
Garish

2
Contributors
1
Reply
2
Views
11 Years
Discussion Span
Last Post by nanosani
0

Please donot make dual threads of the same problem. Conentrate on your first thread.. I'm closing this one.

This topic has been dead for over six months. Start a new discussion instead.
Have something to contribute to this discussion? Please be thoughtful, detailed and courteous, and be sure to adhere to our posting rules.